Facebook side        Bookmark and Share
PRIVAT PASNINGSORDNING KERTEMINDE
 

FORÆLDRE FORTÆLLER / ANBEFALINGER

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
Bettina Trettin
22/08-2019
Dorthe Laubuch har passet vores datter Sara i hendes private pasningsordning fra hun var 10 mdr til knap 3 år. Som mor til 3, der tidligere har gjort brug af både offentlig dagpleje og vuggestue, må jeg konstatere at Dorthe driver en pasningsordning som ingen andre kan. Hun er omsorgsfuld, top professionel, fleksibel, har et stort hjerte og elsker sit job. Dorthes private pasningsordning har givet Sara så meget tryghed og kærlighed og jeg ville aldrig vælge nogen anden skulle jeg have flere børn. Børnene er i fokus og det samme er naturen, mindfulness, yoga der tilsammen skaber et fuldstændig balanceret og trygt sted. Hun formår at skabe en hverdag for børnene hvor både det enkelte barn bliver set og hørt men også hvor fællesskabet er i fokus og børnene knytter venskaber. Så vær ikke i tvivl om du bør vælge Dorthe, jeg er ret sikker på at dit barn ville gøre det hvis det kunne. ❤️ Bettina, Mor til Sara
Alberte Schriver
03/09-2017
Kære Dorthe Vi er meget glade for, at du er så aktiv og udendørs med vores dreng. Verdenen bliver håndgribelig for ham igennem virkelige erfaringer, hvilket faciliterer sprog og læring, ikke mindst "traktorer". Når vejret er kedeligt, hvilket det sjældent er for jer, så er du også god til at lave kreative indendørsaktiviteter. Det er så dejligt, at få en lille ting med hjem. Også møder du vores dreng i øjenhøjde, når han har svært ved aflevering om morgenen, og fortæller ham at det er ok at være ked af det. Endeligt er du aldrig sen til, at komme med gode råd og vejledning, når man som førstegangsforælder skal træffe mange valg og står i mange nye og udfordrende situationer. Vi er derfor enormt glade for vores valg af dagplejemor. Kærlig Hilsen Valdemar, Kent og Alberte
Andrea Stofanova
17/04-2016
Kære Dorthe, Isabella har haft sit andet hjem hos dig Dorthe de sidste år, og det er den bedste beslutning vi har truffet på hendes vegne. Et trygt sted, hvor hun har fået masser af kærlighed, opmærksomhed og leget i de bedste omgivelser. I næsten i alt slags vejr er Christiania cyklen med de små unger rullet ud. Legepladsen har været skoven, stranden, havnen eller markerne med friske jordbær - fantastisk..) Dorthe du altid været positiv, og vi har altid kunne få gode råd, og det er dejligt når man ikke har "været" der før. DU har været den helt igennem perfekte dagplejemor! Kærlig hilsen, Isabella, Janick & Andrea
Line Madsen
29/07-2015
Vi kan bestemt anbefale privat dagpleje Kerteminde. Det er et skønt trygt sted med masser af udendørsliv, en sjov hverdag for de små, en kærlig dagplejer som må siges at være den mest stabile jeg nogensinde har hørt om ( ingen sygedage i Naya's tid), det er imponerende. Jeg er sikker på at Naya vil snakke om dig mange år frem og savne dig Dorthe..
Trine Bakkely Thygesen
15/05-2013
Vores Frederik er så glad for at være hos Dorthe, han er glad hver morgen han bliver afleveret. Vi er meget glade og trykke ved Dorthe, hun giver børnene omsorg og kærlighed i trykke rammer. Det er så dejligt at Dorthe lader os følge børnenes hverdag, ude og inde, over SMS og på billeder. Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at vi har valgt Dorthe, tvært imod og håber også det vil være muligt at Dorthe kan passe vores næste barn, når dette bliver aktuelt. Vi kan kun give Dorthe vores varmeste anbefalinger!
Line Møller Grønholdt
07/05-2013
Vores dreng elsker at være ude, der er gang i ham og han er vild med nye udfordringer... Alt dette bliver i høj grad prioriteret ved Dorthe. I går da vi hentede ham, var han på vej ned at den STORE rutchebane med hovedet først, knap 18 måneder. Han var i fuld kontrol og forældrene var overraskede over at nu kunne han - ville han det. Ved Dorthe får han lov at udfolde sig, der gives omsorg og han lærer at begå sig. Vi har altid en glad, kærlig og tilfreds dreng med hjem.
Christina Ebersbach
22/04-2013
Vores datter, Laura er i dag 5 år og taler stadig om Dorthe ind imellem og husker tydeligt Dorthe. Når vi møder Dorthe, er det altid med stort smil fra dem begge. Laura var Dorthes prinsesse ;-) Det vidner om en kærlig tilgang til børnene, som var det Dorthes egne. Dorthe var dengang også ret fleksibel og hun var meget ambitiøs med sin dagpleje. Dorthe har i dag, kan vi se, nået meget af det hun gerne ville med sin dagpleje. Også kost var Dorthe indstillet på at tilpasse efter de pågældende forældres ønsker. Og den kære dagplejecykel, dét var bare et skønt barneliv... Laura har aldrig været ked af det når vi gik. Vi kan varmt anbefale Dorthe, som vi oplevede det dengang.
Line Madsen
22/04-2013
Vores kæreste eje " Alexander" blev passet hos Dorthe og det har vi aldrig fortrudt...Dejligt stabilt sted med masser af udeliv og forkælelse. Skønt at kunne følge deres hverdag med billeder fra deres tid på cyklen, i sandkassen, i skoven eller i køkkenet....Derfor skal vores lille datter selvfølgelig også passes der.....
Jeanette Spangsberg Hedegaard
22/04-2013
Johannes elskede at være hos Dorthe og det er med glæde i stemmen han hilser på hende når vi mødes. Der er heller ikke nogen tvivl om at lillebror/lillesøster skal have samme trykke og spændende start på livet sammen med Dorthe, selv om det rent praktisk ikke er den nemmeste løsning. Det handler jo om at man er tryk og glad ved at afleverer sine små guldklumper og ser dem udvikle sig positivt.
Sanne Frydenlund Rasmussen
21/04-2013
"Min Dorthe" - sådan omtaler Villum stadig Dorthe og det er nu 1 1/2 år siden, at han skiftede til børnehave. Det er stadig med det største smil og kæmpe krammere, når de møder hinanden! Og Villum spørger tit: Må jeg snart komme hen til Dorthe og lege. Nu skal Villums lillebror Noah selvfølgelig også have den bedste start - hos "vores Dorthe".
[ 1-10 ] 11-20 >>
Dorthe Blessing | Odensevej 87, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 61665361 | Kontakt@privatpasningsordning-kerteminde.dk